Kan acupunctuur mij van mijn tenniselleboog afhelpen?

Het is bij RSI erg belangrijk om bij beginnende klachten zoals spiervermoeidheid,kramp of een doof gevoel, direct maatregelen te nemen. Hoe kunt u dit doen?Door bijvoorbeeld wat vaker rust te nemen tijdens het werkOf het werk af te wisselen met ander soort werk. Of de werksituatie(ergonomisch) aan te passen.De meest gevolgde therapie is:behandeling van het aangedane gebied, aanpassen van de belasting(variërend van gedoseerde rust tot totale rust ) en aanpassen van de werksituatie.

Als u zich aan deze voor herstel belangrijke voorwaarden houdt, kan acupunctuur een spectaculair effect hebben. Beter dan elke andere bekende therapie. Binnen 1 tot 4 behandelingen zijn de meeste mensenvolledig van hun klachten af. 

Acupunctuur wordt met succes toegepast om pijnklachten te verlichten,maar ook om het totale herstelproces te bevorderen. Het aantalbehandelingen dat noodzakelijk is kan variëren. Dat hangt natuurlijk af van de vraag hoe ernstig uw klachten zijn, hoe lang ze al bestaan en hoe u ermee omgaat.


 


Laatst aangepast (zondag, 11 december 2011 21:15)

 

.....................................